Catalog firme textile

Ben's Star srl   Ben's Star srl

 
 
Strada: Soseaua de centura FN, Hala nr.5, Birou nr.1 Livada
Județul: Arad
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Benatti Luca
Telefon: 0257 218 799
Fax: 0257 219 799

Înfiintata in anul 2000, Ben's Star S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta la nivel national.

 Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate pentru industria textile - ata, ace, fire pentru tesaturi. Suntem reprezentantii oficiali in Romania pentru MADEIRA, producator global de ata de brodat.

 

 Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Ben's Star S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. 

 

Experienta Ben's Star S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

 

 

 

Pentru informatii despre produse si serviciile oferite, contactati-ne. 


Localizarea pe hartă a firmei Ben's Star srl:
Marcaje: ata de brodat,  MADEIRA,  ata de cusut,  brodat industrial,  accesorii industria textila,