Catalog firme textile

Ariesul Prodimex SRL   Ariesul Prodimex SRL

 
 
Strada: Str. Ariesului, Nr. 6 Baia de Aries
Județul: Alba
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Telefon: 0258775232
Fax: 0258775553
Societatea a fost infiintata in 1978. Incepand cu 1993 ARIESUL CONF s-a transformat in societate pe actiuni cu capital integral privat prin metoda MEBO, an in care societatea a inceput sa produca confectii sport pentru export (in sistem lohn).
In prezent in cadrul unitatii lucreaza 350 angajati, 95 % din productie fiind destinata exportului. Aceasta performanta de a executa confectii sport pentru export se datoreaza calitatii produselor, seriozitatii societatii în relatiile cu partenerii straini, termen de livrare si nu în ultimul rând politicii de investitii promovate de conducerea societatii.
Principalii nostri clienti sunt: BENETTON, D&G, MONCLER, BREMA, SPIDI, MARC CAIN, DAINESE, MARELLA, MAXMARA, CAMPAGNOLO.
Gama de produse este foarte diversificata si cu destinatii diverse. Reprezentative pentru noi sunt: scurte si jachete pe strat termoizolant sau simple, produsele cu puf de gasca, din tesaturi cu menbrana impermeabila si cusaturi termolipite, costume de ski, jachete pentru motociclisti, pantaloni scurti si bermude, camasi si rochii.
Buna colaborare cu marii producatori europeni se datoreaza in pricipal dotarii cu echipamente, utilaje si soft-uri de ultima generatie:
- masini de cusut DURKOPP, NECCHI, JUKI .
- masina de termocolat KANNEGIESSER .
- proiectare asistata de calculator LECTRA si GEMINICAD
- masina de croit automata VECTRAFASHION.
- masina de brodat ZSK .
- linii de finisat performante . 

Localizarea pe hartă a firmei Ariesul Prodimex SRL:
Marcaje: produse sport,  pantaloni scurti,  costume ski,  jachete motociclisti,  camasi,  

  
RMG Casual
RMG Casual

Producatori de imbracaminte sport, sub brand propriu Gotech Rave ...

RSS Feeds