Catalog firme textile

Ciserom S.A.   Ciserom S.A.

 
 
Strada: Str. Dorin Pavel nr. 78 Sebeș
Județul: Alba
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Ordean Monica
Telefon: 0258733287
Fax: 0258731146

SC CISEROM SA are o tradiţie de 86 de ani în producerea si comercializarea ciorapilor.

Producem şosete pentru nou născuţi, copii, femei şi bărbaţi, dresuri pentru nou născuţi, copii şi femei într-o gamă largă de mărimi, culori, modele şi combinaţii de fire, care se adresează tuturor categoriilor sociale, vârstelor şi gusturilor, iar punctul nostru forte îl reprezintă calitatea produselor .
Misiunea noastră este aceea de a duce mai departe cu perseverenţă şi îndemanare tradiţia de 86 de ani,de a identifica noi dorinţe ale consumatorului şi de a răspunde acestora cu dăruire şi pasiune.
Viziunea noastră este de a deveni prima alegere a clientului autohton în materie de ciorapi şi un reper în piaţa de profil.
Ciorapii şi şosetele sunt produse tricotate cu grijă,pentru ca fiecare dintre noi să se poată simţi excelent,iar dresurile pentru nou născuţi şi copii sunt mereu călduroase şi prietenoase,special concepute pentru ei.
Produsele noastre se găsesc în întreaga ţară în magazine specializate,supermarketuri,dar şi în reţelele de hypermarketuri: Metro, Real, Carrefour,Selgros, Cora. Produsele firmei pot fi vizualizate pe pagina web: www.ciserom.ro şi pot fi cumpărate prin magazinul on-line : shop.ciserom.ro şi prin cele două magazine din oraşul SEBEŞ (Str.Dorin Pavel, Nr.78;Str.Lucian Blaga, Nr.82 ).


Localizarea pe hartă a firmei Ciserom S.A.:
Marcaje: sosete,  ciorapi,  dresuri,  ciorapi pantalon,  accesorii sport,  

  
Mondex S.A.
Mondex S.A.
Mondex produce şosete şi ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamidă, şosete şi ciorapi el ...
RSS Feeds