Catalog firme textile

Knitwear SRL   Knitwear SRL

 
 
Strada: Str. Zizinului, nr.119 Brasov
Județul: Brasov
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Ignat Mihaela
Telefon: 0040-726-234023
Fax: 0040-368-422415

Grupul Knitwear a fost fondat în 21.02.2003, avand ca obiect principal de activitate productia si exportul de imbracaminte tricotata precum si design vestimentar (casa de moda). Compania are capital 100% romanesc.
Firma are ca director de creaţie pe creatorul de modă Carmen Grigoriu care a pus bazele liniei de îmbrăcăminte cu acelaşi nume şi care are în domeniu o experienţă de 17 ani.
De la început producţia a fost orientată către export, având în vedere posibilităţile mari de extindere şi marea putere de absorbţie a produselor tricotate de pe piaţa europeană.
Talentul şi experienţa sa de peste 17 ani în acest domeniu a făcut posibilă, peste ani, colaborarea cu clienţi foarte importanţi precum Quelle Germania, Quelle La Source Franţa, Quelle Austria, Neckermann Versand Germania, Otto Internaţional Group, La Redoute Franţa, Carrefour Franţa şi Italia, Inditex Spania pentru magazinele Zara, TopRise, WDI Saral, Mari Melodi Franţa, Marco Polo Italia, centrală de achiziţii Arcadia Grup pentru branduri că: Miss selfridge, Evans, Asos, butiquri în Franţa, Belgia, Olanda etc.
Knitwear are o producţie de peste 20.000 buc/lună, din care 10.000 buc/lună în atelierul propriu iar restul prin colaboratori.
Producţia de tricotaje se realizează pe maşini electronice de tricotat Stoll CMS 433TC, pentru fineţea 12 şi maşini de tricotat Stoll CMS 330, Shimă Seiki 122 şi Shimă Seiki 234, pentru fineţea 5, iar confecţia pe maşini Conţi Complett, KMF, Juki, 54 utilaje diverse.
Producţia a fost relocată începând din anul 2010, într-o hală de 480 mp, nou amenajata, în Parcul Industrial Carfil, spaţiu pe care s-a solicitat certificare ISO.


Localizarea pe hartă a firmei Knitwear SRL:
Marcaje: casa moda,  design vestimentar,  tricotaje

  
RMG CasualTex Fiorelli Romania
RMG Casual

Producatori de imbracaminte sport, sub brand propriu Gotech Rave ...

Agentie export confectii, tricotaje.

RSS Feeds